Maandplanning - Jong-gidsen

Helloooooow JOGI’s

We zijn terug van weg geweest! Na een onvergetelijke zomer met bangelijke kampen, vliegen we er met heel veel goesting terug tegen aan! In deze eerste 2 maanden staat onze eerste geldactiviteit al op de planning, check snel wat dat gaat zijn!

Zaterdag 24 september 19:00u – 21:30u @lokaal    met FIETS

We zullen onmiddellijk laten zien wat jonggidsen zijn echt is! 😉 Kom met je fiets en heel veel kennis over jullie nieuwe favoriete leiding, naar het lokaal!

Zaterdag 1 oktober 19:00u – 21:30u @lokaal

Wie oh wie kan het beste illegale goederen smokkelen? Wie oh wie kan het beste zoeken naar verstopte voorwerpen? Word je politie of dealer? Dat kom je vandaag te weten!

Zaterdag 8 oktober 19:00u – 21:30u @lokaal

Vandaag wordt nog een verzoek van jullie verwezenlijkt!  3/3 voor de leiding, jippie 😉

Wat neem je mee: petzel, stapschoenen, oriëntatie vermogen, verstop skills

Zaterdag 15 oktober    GEEN VERGADERING

Geen vergadering want de leiding is op planningsweekend!

Zaterdag 22 oktober 13:30u – 16:00  +  ene komen drinken! @lokaal

Vandaag is het onze SPOOKY BAR om geld in te zamelen voor ons mega leuke kamp! Wij verwachten jullie in de namiddag om mee te komen helpen met de voorbereidingen en alles HALLOWEEN-proof te maken. Kom achteraf zeker eentje drinken met heel de familie en al jullie vrienden!

Zaterdag 29 oktober 19:00u – 21:30u @parking Wijngaard

Hopelijk hebben jullie niet te veel schrik in het donker want op verzoek doen we vandaag: het grote HALLOWEEN – SCHRIK NIET – BOSSPEL!

P.S. Kom verkleed in je favoriete griezel!

Zaterdag 5 en zondag 6 november MOSSELFEESTEN @'t Hof

Hou zeker een van deze twee dagen vrij want de hulp van de jogi’s is broodnodig op onze mosselfeesten. Meer info hierover volgt nog 😊

Nodig iedereen uit om een goei mosseltje te komen eten!

Jippie ja jeh, dit was het dan voor de eerste maanden! Wij staan vol enthousiasme te poppelen om elke zaterdag het beste van ons zelf te geven! Hopelijk zien we jullie steeds massaal verschijnen!

Kan je een keertje niet komen, stuur dan eventjes een berichtje naar een jogileiding! Dan weten wij voor hoeveel jogi’s we een spel moeten maken.

XOXO

Marieke, Floor, Marthe, Stiene en Lotte