Jonggidsen

Liefste Jonggidskes en ouders

Met spijt in ons hart moeten we onze vergaderingen weeral staken, wanneer deze terug gaan mogen doorgaan weten we nog niet maar we houden jullie zeker op de hoogte.

Maar omdat we echte gidskes zijn gaan we ons zeker niet laten doen! Jullie leiding zal er alles aan doen om alternatieven te zoeken zodat we het scoutsgevoel kunnen blijven beleven en omdat wij jullie en jullie ons niet kunnen missen natuurlijk! Maar ook hiervan houden we jullie op de hoogte. 

We houden allemaal nog efkes vol en houden ons zo goed mogelijk aan de maatregelen zodat we snel terug kunnen samen komen aan het lokaal. Want we hebben nog veel super toffe, spannende, grappige, zotte spelletjes/avonturen voor jullie in petto die we niet verloren willen laten gaan. 

Veel kusjes en knuffels van op afstand en tot snel!

Paulien, Mit, Elise en Nina

SCOUTSKAMP ZOMER 2021: Ook wij zijn al begonnen met het kamp van de komende zomer te plannen. Wij gaan op kamp van 5-15 juli!! We laten het zo vroeg mogelijk weten zodat jullie hier rekening mee kunnen houden in de vakantieplanning. Dit jaar niemand die later komt of vroeger vertrekt :)