Maandplanning - Jong-gidsen

HELLOWWW liefste jogi’s

Onze eerste geldactiviteit zit er weeral op! Wat was het een geslaagde eerste editie van de SPOOKYBAR. Dankuwel voor al jullie hulp en inzet die dag. Ook in de laatste 2 maanden van 2022 staat er weer heel wat leuks op de planning!

Zaterdag 5 en zondag 6 november MOSSELFEESTEN @’t Hof

Hou zeker een van deze twee dagen vrij want de hulp van de jogi’s is broodnodig op onze mosselfeesten. Meer info hierover volgt nog 😊

Het bestand voor de verdeling van de shiften staat ondertussen in onze jonggidsen Whatsappgroep.

Nodig iedereen uit om een goei mosseltje te komen eten!

Zaterdag 12 november 19:00u – 21:30u @Lokaal

Voor de activiteit van vandaag geven we jullie 2 tips:

TIP 1: Eet niet te veel.

TIP 2: Schaaf je algemene kennis goed bij

Zaterdag 19 november 19:00u – 21:30u @Lokaal

Vorig week is de heilige man, Sinterklaas, met zijn boot aangekomen in Herentals. Omdat wij toch ook zo graag nog in het ‘Grote Boek der brave kindjes’ willen staan, spelen we vandaag het grote SINTERKLAASSPEL!

Kom af, speel mee, wees braaf en wie weet komt hij dit jaar ook nog eens bij jullie langs.

Zaterdag 26 november 13:30u – 16:00u @Lokaal + wintercafé feesteditie

Vandaag gaan we in Herentals nog eens laten zien wie de Jonggidsen van den 2de zijn. Dat betekent dus maar 1 ding, STADSSPEL!

Aansluitend aan onze namiddagactiviteit is het tijd voor ons alom bekende Wintercafé. Op het Wintercafé kan u lekkere drankjes, heerlijke gerechten en veel sfeer en gezelligheid terugvinden. Het is dus zeker de moeite om met heel je familie te blijven hangen (tot in de vroege uurtjes 😉 )

Vrijdag 2 december 19:30u -  zaterdag 3 december 11:30u @Lokaal

SLEEP – IN! Hou deze data dus zeker vrij! Meer info hierover volgt half november nog via mail.

Zaterdag 10 december 19:00u – 21:30u @Lokaal

Naast Sinterklaas zien we nog een oude man met een baard en rood – witte kledij graag komen. Jaja je hoort het goed, het gaat hier over de enige echte KERSTMAN. De gezelligste tijd van het jaar komt er bijna aan en ook wij kijken hier enorm naar uit. Vandaag spelen we niets minder dan het enige echte Kerstspel!

Zaterdag 17 december  19:00u – 21:30u @Lokaal

1 woord: KERSTFEESTJE

Je mag voor vandaag een zelfgemaakt cadeautje of een cadeautje van maximum 5 euro meenemen. Wij zorgen voor de snacks, drinks en Christmas feelings!

Maatjes dit was het al weer voor november en december. Wij willen jullie heel veel plezier en gezelligheid toewensen voor tijdens de feestdagen. Zet het nieuwe jaar goed in met een spetterend feestje! Tot in 2023 schattenbollen! Dikke kusjes en knuffels!

XOXO

Stiene, Floor, Marieke, Marthe en Lotte

Let op!

Op vrijdag 6 januari gaan we Driekoningen zingen om geld in te zamelen voor een verrassingsweekendje. Meer info hierover wordt in de Whatsappgroep gezet.

Groepsvergaderingen zijn dit jaar op:

Zaterdag 7 januari 13:30u – 16:00u

Zaterdag 21 januari 13:30u – 16:00u