Jonggidsen

Liefste Jonggidskes en ouders

Goed nieuws! Eindelijk kunnen we terug van start gaan! Wij hebben hier zo hard naar uitgekeken en we hopen jullie ook! We mogen misschien niet met ons allen in 1 team maar dat wil niet zeggen dat we niet tegen elkaar kunnen spelen. 

Elke week, na de inschrijvingen, komt de activiteit van de komende zaterdag hierop te staan. Vergeet zeker niet elke week in te schrijven via de link die jullie in jullie mailbox krijgen. 

Zaterdag 6 februari @ lokaal 19:00-21:30

We zijn nu wel verdeelt in 3 teams, maar kunnen we niet samen werken om de missie te doen slagen of is er één groep toch beter? Klaar voor de strijd? Warm aankleden! 

Zaterdag 13 februari @ lokaal 19:00-21:30

Ska sko ski! “Wij gaan vandaag warm aangekleed naar de scouts komen!”. Doe vandaag je warmste (ski) kleren aan! We gaan ons alvast proberen te verwarmen....

Zaterdag 20 februari @ kerkhof Herentals (Bosbergen) van 13u30 tot 16u

Vandaag gaan we de bossen van Herentals onveilig maken! Dit in de NAMIDDAG van 13u30 tot 16u. We spreken af aan het kerkhof van de Herentals (Bosbergen).

Zaterdag 27 februari @ lokaal van 19u tot 21u30

Vandaag gaan we niet de bossen, niet Herentals, maar de Kempen trotseren! Kom met je fiets (-helm), enthousiasme én werkende fietslichten naar het lokaal!

Zaterdag 6 maart @ lokaal 18u tot 20u30

Handen wassen, groentjes proper, vuur aangemaakt en pan ingevet —> GO Vandaag spreken we iets vroeger af, want het eten van de mama of papa is overbodig. We verwachten jullie om 18u aan het lokaal

Zaterdag 13 maart

Geen vergadering.

Zaterdag 20 maart @ lokaal 19u tot 21u30

Wie is de domste? Wie is de langste? Wie is de sterkste? Wie is de knapste? Wie is de sportiefste? Dat maakt dit allemaal dit weekend niet uit! Maar wel wie de slimste is!

Zaterdag 27 maart 19u tot 21u30


TIP: zorg dat jullie altijd goed warm aangekleed zijn, want we spelen buiten, dus dat kan wel eens wat frisjes worden. Vergeet zeker ook geen regenjas want de kans bestaat dat je wat nat kan worden als het plots begint te regenen. Maar niets waar een echt gidske niet tegen kan natuurlijk!

PS: Indien er nog vragen zijn kunnen jullie ons altijd contacteren via een berichtje. 

Graag willen we jullie vragen om jullie medische fiche in te vullen (up-to-date maken). Via deze link vinden jullie hierover verdere informatie medische-gegevens-van-de-leden. Dit is heel belangrijk om mee op kamp te kunnen gaan dus doe dit tijdig. 

Een stevige scoutspol en tot snel. Wij hebben er alvast zin in!

Veel kusjes en knuffels van op afstand en tot snel!

Paulien, Mit, Elise en Nina

SCOUTSKAMP ZOMER 2021: Ook wij zijn al begonnen met het kamp van de komende zomer te plannen. Wij gaan op kamp van 4-14 juli!! We laten het zo vroeg mogelijk weten zodat jullie hier rekening mee kunnen houden in de vakantieplanning. Dit jaar niemand die later komt of vroeger vertrekt :)