Kapoenen

Kleed jullie warm aan voor de komende vergaderingen!

Doordat de verbouwing van ons lokaal volop aan de gang is, vragen wij om voorbereid te zijn voor elke weersomstandigheid. Geef als het gaat regenen steeds een regenjas mee want in de meeste gevallen kunnen wij niet schuilen voor de regen. Ook een dikke jas voor de koudere dagen is aan te raden. Wij proberen ons zoveel mogelijk te behelpen met de middelen die we momenteel ter beschikking hebben maar het warm en droog aankleden van jullie dochter(s) kan hierbij al veel helpen.

Tegen het begin van volgend scoutsjaar hopen wij jullie te verwelkomen in ons prachtig nieuw lokaal.

Stevige scoutspol
De leidingsploeg van den twedde


Liefste kapoentjes, dit is de planning voor de komende weken. Wij hebben er weer super veel zin in ! Jullie ook ?

ps: Bij een vergadering op verplaatsing mag je kapoen altijd een flesje water meebrengen.

pps: Wij gaan op kamp van 6 tot 10 juli in Ravels. Maak zeker je individuele steekkaart in orde. 

8 juni: 13.30u - 16.00u @Lokaal 

Vandaag is het nog eens een groepsvergadering, want er is veel leiding die moet studeren :( Wat we dan gaan doen is nog een verrassing, maar alvast een kleine tip... neem zeker een bikini en handdoek mee. Rarara. Tot dan !

15 juni

Jammerrrrr, vandaag geen vergadering. 

22 juni: 13.30u - 16.00u @Netepark 

Joehoe ! Nog eens een groepsvergadering. We spreken af aan het Netepark, want we gaan zwemmen! Neem zeker een zwemzak mee met een bikini, handdoek, zwembril en eventueel bandjes. Vergeet ook zeker geen €3 mee te nemen. Deze mag je aan het begin afgeven aan je leiding. Haal die zeemeerminnen in jullie maar boven :)

Zo! Dit is de planning voor de komende weken. Wij hebben er weer super veel zin in ! Blijf de site goed in het oog houden voor eventuele veranderingen. 

Dit was het dan voor dit scoutsjaar! Maar niet getreurd, ons super geweldig fantastisch kamp staat weer voor de deur! Wij gaan op kamp van 6 tot 10 juli in Ravels en vergeet zeker de individuele steekkaart van jullie kapoen niet in te vullen. Inschrijven doe je door een berichtje te sturen naar Floor (0470 33 90 71) Wij kijken er alvast naar uit en we hopen jullie ook! 

XXX Jullie mega lieve enthousiaste grappige leiding.

Gitte, Stiene, Elise, Floor en Lena