Maandplanning - Kapoenen

Dag liefste kapoentjes, het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur! Wij hebben er suuuuper veel zin in, hopelijk jullie ook!! 

Ben je nieuw hier en wil je graag starten als kapoentje? Meer info vind je bij ‘(Her)Inschrijven’

Als je kapoen ingeschreven is, kan je ook deelnemen aan onze WhatsApp-groep. Daar kan je terecht met al je vragen en opmerkingen en houden we jullie op de hoogte van nieuwe evenementen, vergaderingen,... Deelnemen kan via deze link: https://chat.whatsapp.com/Bd0fjQtGuy52DseCAq5YY4 

Pas je kleren aan aan het weer!   


Zaterdag 9 september: VLAMMERIN: 9u @lokaal

Vandaag gaan we eindelijk terug van start! Op deze startdag spelen we samen leuke spelletjes en komen jullie te weten wie jullie nieuwe leiding is. Kortom: het wordt een geweldige dag! Vanaf 14u zijn de ouders ook welkom om te genieten van de rest van de dag; je kan genieten van een showke, het bekendmaken van de leidingsploeg, lekker eten en drinken en een live bandje. Zeker de moeite dus!! Voor alle informatie over de startdag kan je kijken in je mailbox of op het Facebookevenement: https://fb.me/e/4jQADhU72

Zaterdag 16 september: Kennismaken: 13u30 tot 16u @lokaal

Nu we jullie al een keertje gezien hebben, willen we jullie natuurlijk veeeeeeel beter leren kennen (en jullie ons ook hopelijk 😉) ! Kom daarom naar onze kennismakingsvergadering om allemaal superleuke nieuwe vriendjes te maken. 

Zaterdag 23 september: Pleinspelen: 13u30 tot 16u @lokaal

Vandaag doen we allemaal pleinspelen, zoals echte Gidskes! Hopelijk zijn jullie talrijk aanwezig, hoe meer zielen hoe meer vreugd 😊!!! Denk al maar eens na over jullie favoriete spelletje om met jullie nieuwe vriendjes te kunnen spelen.

Zaterdag 30 september: Freitquiz: 13u30 tot 16u @lokaal

Zorg dat jullie buikjes niet helemaal vol zitten want….. vandaag spelen we FREITQUIZ!!!! Leuke vragen beantwoorden én lekker snoepen.. wie wilt dat nu niet?!?!?!?! 

Zaterdag 7 oktober: Vriendjesdag: 13u30 tot 16u @lokaal

Wie van jullie vriendinnetjes wilt er misschien ook wel eens naar de Gidsen komen? Neem ze vandaag mee om samen een supercool spel te spelen!! Iedereen is welkom om een Gidske te worden 😊 !!!

Zaterdag 14 oktober: GEEN VERGADERING

Oooooh neee, vandaag kunnen we jullie spijtig genoeg niet zien : (((((( Wij zijn op planningsweekend om speciaal voor jullie een ge-wel-dig scoutsjaar in elkaar te steken! We kijken er al naar uit om jullie snoetjes volgende week terug te zien 😊!!

Zaterdag 21 oktober: Herfstknutselen: 13u30 tot 16u @lokaal

Het wordt al wat frisser buiten en de blaadjes zien er prachtig uit. Komen jullie mee met ons knutselen met alles wat we maar kunnen vinden in de natuur? Neem allemaal blaadjes, dennenappels, eikels en andere mooie dingen mee, dan maken we er schitterende kunstwerken van!

Zaterdag 28 oktober: Halloween: 13u30 tot 16u @kruisberg

BOE!!! Het is bijna Halloween, dus spelen we een suuuuperspannend spel aan kruisberg. Kom allemaal verkleed in jullie engste Halloweenoutfit. We spreken af op de parking, hopelijk herkennen we jullie nog…😉

Zaterdag 4 november en zondag 5 november: Mosselfeesten: GEEN VERGADERING

Vandaag moeten we een weekje overslaan en kunnen we dus geen fantastisch spel spelen samen . Maaaarrr gelukkig zijn er wel onze overheerlijke mosseltjes op de jaarlijke mosselfeesten! Kom massaal naar het Hofke en breng heel jullie familie mee! We zien jullie daar <3


Kusjes, knuffels en groetjes 

Ella, Roos, Margaux, Julie en Anouk