Maandplanning - Kapoenen

JOEPIE! Dag allerliefste kapoentjes!! Jullie nieuwe leiding staat al te popelen om aan het nieuwe scoutsjaar te beginnen.
Ben je nieuw hier en wil je graag starten als kapoentje? Meer info vind je bij ‘(Her)Inschrijven’

Het wordt stilletjes aan frisser en frisser, kleed je dus zeker warm genoeg aan!


Zaterdag 24/09: Kennismakingsquiz: 13u30-16u @lokaal
De eerste vergadering is altijd wat spannend. Nieuwe leiding, nieuwe vriendjes, voor sommige een nieuwe hobby… Dusssss, vandaag zal alles in teken staan om elkaar zo goed mogelijk te leren kennen. Graag hadden wij aan het begin van de vergadering van elke kapoen een leuk weetje gehad. Dit kan een grappig verhaal zijn dat je hebt meegemaakt, een bijzonder talent of dat je bv. spruitjes stiekem toch wel heel lekker vindt of dat je minstens 30 scheetjes per dag laat… Alles kan en alles mag :)) Tot dan! 
 

Zaterdag 01/10: De Sterkste Kapoen: 13u30-16u @lokaal
Wie heeft de meeste kracht, de grootste uithouding, de slimste hersenen,...? We komen het vandaag te weten! Jullie zullen het vandaag tegen elkaar opnemen en strijden voor de titel van de sterkte kapoen!
 

Zaterdag 08/10: Puzzelen maar: 13u30-16u @lokaal
Neem jullie vergrootglas maar bij de hand want vandaag gaan we op zoek naar de ontbrekende puzzelstukken! Wie vind ze eerst, wie zijn puzzel is het snelst klaar en wie onder jullie is de grootste puzzelkampioen? 
 

Zaterdag 15/10: GEEN VERGADERING
Vandaag is het geen vergadering, want jullie leiding is op planningsweekend. Niet getreurd, we plannen een scoutsjaar vol knotsgekke, coole, onvergetelijke vergaderingen! We zien jullie volgende week terug! :))


Zaterdag 22/10: Schattenjacht : 13u30-16u @lokaal
Stad Herentals heeft de kapoenenleiding laten weten dat er oude kaarten zijn gevonden van Herentals. Op die kaarten staat er dat er een schat verborgen ligt op ons scoutsterrein. Waar ligt die schat? En hoe lang zou hij er al liggen? 
Speurneuzen sta paraat want dit wordt geen gemakkelijke zoektocht .. ;)


Zaterdag 29/10: HALLOWEEEEN: 13u30-16u @Kruisberg
Halloween staat voor de deur!! Vandaag spelen we een groot halloween spel en zullen we de kruisberg onveilig gaan maken. Kom verkleed in je engste halloween outfit.


Wij kijken er naar uit om jullie elke zaterdag massaal te ontvangen!
Dikke knuffel Lisa, Sofia, Stien, Anouk en Roza