Kapoenen

Liefste kapoentjes,

Jullie zijn de groentjes. Maar het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur *klop, klop*. En we starten dit met een goed humeur. Jullie hebben twee lange maanden moeten wachten en jullie weten helemaal niet wat te verwachten. Wij staan voor jullie klaar met een lieve knuffel en een mooi gebaar. Onze namen houden we nog wel even geheim maar we beloven jullie dat jullie niet teleurgesteld zullen zijn. We beginnen alvast met twee maanden vol plezier, ziehier!

14-15 sept: overgang @brink

--> Meer info elders site/mail

21 sept: Kennismakingsvergadering @lokaal 13:30-16:00

-->  Wie zijn jullie en wie zijn wij? Ben je jarig in april of mei? We maken kennis met een nieuw verhaal en een goudvis is geen sidderaal! Rijmen kan de nieuwe leiding al goed, we starten het jaar vol scout moed.

28 sept: Nowan vergadering @lokaal 13:30-16:00

--> Vandaag gaan we nog eens op tocht met Nowan en co, wat te verwachten dat zie je zo...

5 okt: Vliegtuigcrash @lokaal 13:30-16:00

--> Knal, bats, boem, wij zoeken een handige kapoen! Ons vliegtuig is neergestort. Is er iemand van jullie die de held van de dag wordt? Kom naar het lokaal en help ons allemaal. Stukje voor stukje het vliegtuig weer maken. Zodat we weer aan de andere kant van de wereld geraken.

12 okt: Pijlentocht @lokaal 13:30-16:00

--> Een tocht door het donker of eerder overdag? Meet ons aan het lokaal met een grote lach. Hopelijk hebben jullie geen pech en wijst er iemand de weg.

19 okt: Geen vergadering

--> De leiding is vandaag niet aanwezig want we zijn druk bezig met het plannen van het nieuwe jaar, volgende week zien we elkaar.

26 okt: Nowan vergadering @kruisberg 13:30-16:00

--> Vandaag gaan we weer op toch met Nowan en Frie, kom snel of ze zijn ribidibie. (Kom verkleed als je favoriete halloweenfiguur)

Veel zoentjes voor de nieuwe kapoentjes.
Van jullie nieuwe leiding,
Xebo, Zazou, Petro, Veva, Rikkie