Kapoenen

Aller-, aller-, allerliefste kapoentjes,

Goed nieuws! De activiteiten gaan terug van start. Jammer genoeg in bubbels van 10 maar niet getreurd we maken er het beste van!

Elke week, na de inschrijvingen, komt de activiteit van de komende zaterdag hierop te staan. Vergeet zeker niet elke week in te schrijven via de link die jullie in jullie mailbox krijgen. 

Zaterdag 6 februari @ lokaal 13u30 tot 16u

Er is een alien aan het lokaal aangekomen maar de leiding verstaat niet wat hij zegt. Kunnen jullie ons helpen? Kom maar snel naar het lokaal! 

Zaterdag 13 februari @ grote zandparking aan de Wijngaard 13u30 tot 16u

Zaterdag is het bijna Valentijn. De dag van de liefjes. We mogen mekaar dan geen kuskes en knuffeltjes geven, maar het wordt een gezellige namiddag! Kom naar de toeristentoren voor het grote valentijnspel!

Zaterdag 20 februari @ lokaal van 13u30 tot 16u

Liefste kapoenen! Smeer jullie benen al maar in, train die armen nog snel, want deze week gaan we op zoek naar DE olympische Ka(m)p(i)oen! Dansen, springen, lopen, het maakt allemaal niet uit, wij gaan bewijzen dat de kapoenen het allemaal kunnen.

Zaterdag 27 februari @ lokaal van 13u30 tot 16u

Liefste kapoenen, vandaag trekken we de stad in. Dit gaan we niet zomaar doen, we doen dit in onze mooiste carnavalkleren. We vertrekken aan het lokaal en gaan dan Herentals op stelten zetten met een cool stadsspel.

Zaterdag 6 maart @ lokaal 13u30 tot 16u

Liefste kapoenen, nadat we enkele weken geleden de sterkste kapoen al hebben gevonden, gaan we nu op zoek naar een slimme kapoen. Deze week gaan we een quiz doen, dus bereid je al maar voor zodat jij de slimste kapoen van den 2de kan worden!

Zaterdag 13 maart

Geen vergadering.

Zaterdag 20 maart @ lokaal 13u30 tot 16u

Wie zijn de echte beauties of wie duikt er liever in de boeken. Kunnen ze iets van elkaar leren? Kom vandaag ontdekken in welke groep jullie horen!

Zaterdag 27 maart 13u30 tot 16u


PS: Indien er nog vragen zijn kunnen jullie ons altijd contacteren via een berichtje of mailtje. 

Graag willen we jullie vragen om jullie medische fiche in te vullen (up-to-date maken). Via deze link vinden jullie hierover verdere informatie medische-gegevens-van-de-leden. Dit is heel belangrijk om mee op kamp te kunnen gaan dus doe dit tijdig. ​

Ook dit jaar gaan we op een mega leuk kamp vanaf 5 juli tot 10 juli. Hopelijk kunnen alle kapoenen mee! Waar we naartoe gaan, houden we nog even geheim! Meer informatie daarover volgt later op het scoutsjaar. 

Vele ellebogen aan de liefste kapoentjes van Laïs, Eva, Lune, Leine en Marthe

xoxo