Hoe schrijf ik mijn dochter(s) in voor het nieuwe scoutsjaar?

NIEUW LID

Wil je graag een nieuw lid worden van de gidskes van den tweede? Zo gezegd, zo gedaan! Volg volgende stapjes om in te schrijven.

1. Vul eerst het formulier “lid worden” in op onze website https://gidsen2dekempen.be/inschrijven. Zo komen wij te weten wie jij bent en hebben wij jouw contactgegevens.

2. De groepsleiding zal contact met jullie opnemen via mail (vanaf 1 september) en dan kan uw dochter tijdens de wekelijkse vergaderingen, vanaf de derde zaterdag van de maand september, 3 keer gratis komen proberen.

3. Na 3 keer gratis proberen zijn we genoodzaakt om lidgeld te vragen. Het lidgeld voor dit scoutsjaar bedraagt 40 euro per kind. Hierin zit 34 euro die integraal naar Scouts en Gidsen Vlaanderen gaat, waardoor je dochter verzekerd is tijdens elke scoutsactiviteit en zodat wij beroep kunnen doen op de dienstverlening van Scouts en Gidsen Vlaanderen. De overige 6 euro vragen wij om een deel van onze werkingskost te dekken zoals onderhoud van lokalen en materiaal. Dit lidgeld moet gestort worden op onze groepsrekening: BE37 9792 2563 4028 met vermelding “naam + tak”.

Na een paar maanden ontvangen jullie een lidkaart hier staat een lidnummer op waarmee jullie als ouder de gegevens en de individuele steekkaart met de medische gegevens van jouw kind kan aanvullen/invullen via deze website www.groepsadministratie.be .

  • Heb je hulp nodig met je aan te melden of te registreren op de groepsadministratie dan kan je de bijgevoegde handleiding bekijken (onderaan).  

En voilà, welkom bij de Gidsen! Heb je nog vragen, problemen of opmerkingen? Dan mag je altijd de verantwoordelijke van de groepsadministratie contacteren via gsm 0470.21.54.49 (Gitte Verhofstede) en 0488.53.82.13 (Laïs Delen) of via e-mail groepsleidinggidsen2dekempen@gmail.com (onderwerp: Inschrijven)

BESTAAND LID HERINSCHRIJVEN

Ben je trouwe gids en sta je al een jaar of paar jaren paraat elke zaterdag dan hoef je alleen volgende twee zaken in orde te brengen:

1. Het lidgeld (40 euro) te storten op onze groepsrekening: BE37 9792 2563 4028 met vermelding “naam + tak”. (Een e-mail sturen of een formulier invullen is niet meer nodig.)

  • Dit moet vóór 1 oktober in orde worden gemaakt! Zo kunnen wij sneller de lidkaarten bezorgen. 

2. Kijk nu al de gegevens en de individuele steekkaart met de medische gegevens van jouw kind na of alles nog correct en up-to-date is. Dit doe je via de website: www.groepsadministratie.be. Dit is nodig om de werking doorheen het jaar, weekends en kampen vlotter te laten verlopen. Indien dit bij reeds actieve leden niet in orde is, kan de leiding uw kind weigeren op zaterdag tijdens de vergadering.

  • Heb je hulp nodig met je aan te melden of te registreren op de groepsadministratie dan kan je de bijgevoegde handleiding bekijken (onderaan).

Heb je nog vragen, problemen of opmerkingen? Dan mag je altijd de verantwoordelijke van de groepsadministratie contacteren via gsm 0470.21.54.49 (Gitte Verhofstede) en 0488.53.82.13 (Laïs Delen) of via e-mail groepsleidinggidsen2dekempen@gmail.com (onderwerp: Inschrijven)

FINANCIEEL

Wij hopen dat deze kosten en andere kosten gerelateerd aan de werking van Gidsen 2de Kempen financieel haalbaar zijn voor jullie. Zo niet, dan kan hier in alle vertrouwen over gesproken worden en hebben wij een oplossing voor je klaar staan. Je kan ons altijd bereiken via onze e-mailadres groepsleidinggidsen2dekempen@gmail.com.