(HER)INSCHRIJVEN

Hieronder vind je alle informatie in verband met het (her)inschrijven van uw dochter(s). 

Heb je nog vragen, problemen of opmerkingen over het inschrijven of de groepsadministratie/ individuele steekkaart? Aarzel dan zeker niet om de verantwoordelijken van de groepsadministratie te contacteren:

MEDISCHE GEGEVENS (belangrijk!)

NIEUW LID

  • Vul eerst het formulier “LID WORDEN” in. Zo komen wij te weten wie jij bent en hebben wij jouw contactgegevens.
  • De groepsleiding zal contact met jullie opnemen via mail (vanaf 1 september) en dan kan uw dochter tijdens de wekelijkse vergaderingen, vanaf de derde zaterdag van de maand september, 3 keer gratis komen proberen.
    • Na 3 keer gratis proberen zijn we genoodzaakt om lidgeld te vragen. Het lidgeld voor dit scoutsjaar bedraagt 50 euro per kind. Hierin zit 42,50 euro die integraal naar Scouts en Gidsen Vlaanderen gaat, waardoor je dochter verzekerd is tijdens elke scoutsactiviteit en zodat wij beroep kunnen doen op de dienstverlening van Scouts en Gidsen Vlaanderen. De overige 7,5 euro vragen wij om een deel van onze werkingskost te dekken zoals onderhoud van lokalen en materiaal. Dit lidgeld moet gestort worden op onze groepsrekening: BE38 7340 6353 1672 met vermelding “naam + tak”. (Weet je niet in welke tak je dochter zal zitten? Dit vind je terug op onze website bij het tabblad “TAKKEN”)
  • Na een paar maanden ontvangen jullie een lidkaart hier staat een lidnummer op waarmee jullie als ouder de gegevens en de individuele steekkaart met de medische gegevens van jouw kind (zie hierboven) kan aanvullen/invullen via deze website www.groepsadministratie.be . (Heb je hulp nodig met je aan te melden of te registreren op de groepsadministratie dan kan je de handleiding voor ouders bekijken op de site van scouts en gidsen Vlaanderen bekijken: www.scoutsengidsenvlaanderen.be/ouders/praktisch/inschrijven)

BESTAAND LID HERINSCHRIJVEN

  • Stort het lidgeld (50 euro) op onze groepsrekening: BE38 7340 6353 1672 met vermelding “naam + tak”. (Een e-mail sturen of een formulier invullen is niet meer nodig.) !!! Dit moet vóór 1 oktober in orde worden gemaakt. Zo kunnen wij sneller de lidkaarten bezorgen. 
  • Kijk nu al de gegevens en de individuele steekkaart met de medische gegevens van jouw kind (zie hierboven) na of alles nog correct en up-to-date is. Dit doe je via de website: www.groepsadministratie.be. Dit is nodig om de werking doorheen het jaar, weekends en kampen vlotter te laten verlopen. Indien dit bij reeds actieve leden niet in orde is, kan de leiding uw kind weigeren op zaterdag tijdens de vergadering. (Heb je hulp nodig met je aan te melden of te registreren op de groepsadministratie dan kan je de handleiding voor ouders bekijken op de site van scouts en gidsen Vlaanderen: www.scoutsengidsenvlaanderen.be/ouders/praktisch/inschrijven

FINANCIEEL

Wij hopen dat deze kosten en andere kosten gerelateerd aan de werking van Gidsen 2de Kempen financieel haalbaar zijn voor jullie. Zo niet, dan kan hier in alle vertrouwen over gesproken worden en hebben wij een oplossing voor je klaar staan. Je kan ons altijd bereiken via onze e-mailadres groepsleidinggidsen2dekempen@gmail.com.