Tweede editie van de ontbijtmanden!

Liefste leden, ouders en sympathisanten

Na een zeer geslaagde eerste editie van onze ontbijtmanden stellen we jullie een tweede editie voor. We leven al bijna een jaar in het ‘nieuwe normaal’ omwille van Corona. Dit heeft er jammer genoeg ook voor gezorgd dat onze Mosselfeesten opnieuw afgelast zijn. Ook de Pannenkoekenslag en onze spetterende fuiven kunnen niet doorgaan.
Bij de eerste editie van de ontbijtmanden hebben we echter gezien dat jullie vol enthousiasme de jonggidsen en gidsen hebben gesteund om geld in het laadje te brengen voor hun kamp. Met deze tweede editie hopen we opnieuw centjes in te zamelen om al onze kampen en werking te steunen.

Je kan opnieuw kiezen uit een “Classic” of een “Deluxe” ontbijtmand. Deze zijn telkens voor minstens 2 personen maar er kan steeds bijbesteld worden voor een derde persoon. Op onderstaande flyer vinden jullie wat deze manden inhouden.
De manden kunnen op zaterdag 13 maart of zondag 14 maart, aan het lokaal (Kleerroos 77A, 2200 Herentals) afgehaald worden of gratis binnen Herentals geleverd worden. Voor een bijdrage van €5 kan ook aan huis geleverd worden in Noorderwijk, Morkhoven, Olen, Herenthout, Vorselaar, Lichtaart of Grobbendonk.

Bestellen kan tot en met 5 maart via onderstaand bestelformulier. Gelieve het juiste bedrag te storten op BE37 9792 2563 4028 met vermelding van uw naam (die ook opgegeven is in het bestelformulier). Wanneer wij de betaling ontvangen hebben, kan u via email een bevestiging van ons verwachten.

In bijlage vindt u de flyer met alle informatie.

Link naar het bestelformulier: https://forms.gle/TrJc6wEwcm8KKCAZA

Heel erg bedankt voor jullie steun!

Stevige elleboog,
Leiding Gidsen 2de Kempen