Jins

Kleed jullie warm aan voor de komende vergaderingen!

Doordat de verbouwing van ons lokaal volop aan de gang is, vragen wij om voorbereid te zijn voor elke weersomstandigheid. Geef als het gaat regenen steeds een regenjas mee want in de meeste gevallen kunnen wij niet schuilen voor de regen. Ook een dikke jas voor de koudere dagen is aan te raden. Wij proberen ons zoveel mogelijk te behelpen met de middelen die we momenteel ter beschikking hebben maar het warm en droog aankleden van jullie dochter(s) kan hierbij al veel helpen.

Tegen het begin van volgend scoutsjaar hopen wij jullie te verwelkomen in ons prachtig nieuw lokaal.

Stevige scoutspol
De leidingsploeg van den twedde


Lieve Lieve Jins,

Het scoutsjaar is officieel begonnen! De leiding heeft er zot veel zin in (jullie sowieso ook!) Hier de planning voor de laatste weken van september tot eind oktober. Speciale verzoekjes zijn ook doorheen het jaar steeds welkom!

14 - 15 september                                             Den Brink

OVERGANGSWEEKEND. Check de mail voor meer informatie!

21 september         13:30u – 16:00u                lokaal

Als eerste vergadering onmiddellijk een knaller: kennismaking! Nu zijn jullie allemaal heel blij, wat dit is super mainstream! Leuk toch?? MOPJE! We trekken erop uit, naar het mooie en belevenisvolle Herentals! Opgelet: de vergadering gaat door in de namiddag!

28 september         bestemming en uur wordt later bekend gemaakt

Verrassing!!! Meer informatie volgt nog. 

We hopen wel dat jullie vandaag met suggesties afkomen. Het is de bedoeling dat jullie allemaal thuis even nadenken over een bestemming en over de kleur van de t-shirts. Hou bij de bestemming rekening met de afstand, kostprijs, activiteiten, koud/warm… MAAR wij staan voor veel open, dus het is aan jullie om de andere jins te overtuigen voor een land, misschien wel aan de hand van een korte powerpoint.

5 oktober               19:00u – 21:30u                 lokaal

Neem allemaal jullie stalen ros (liefst helemaal in orde) mee en kom te weten wat jullie te wachten staat. Haal allesins die sportieve benen en je oriëntatieskills maar boven want je zult ze nodig hebben.

12 oktober             19:00u – 21:30u                Parking Sport Vlaanderen (Bloso)

Vandaag hebben we bosspel. Omdat de kruisberg al afgezaagd begint te worden, verkennen we eens iets anders dus zie maar dat ge er bent!!

19 oktober             Geen vergadering

Jullie leiding is op planningsweekend! Geen vergadering deze week. Ohhhhhhh! 

26 oktober             19:00u – 21:30u                lokaal

Haal die grijze massa al maar boven want die kunnen jullie gebruiken tijdens onze familieraad. Kom verkleed in bepaalde families en strijd voor de titel! De families waarin jullie worden ingedeeld, laten we aan jullie weten de week ervoor.

Looking forward!

Kusjes en lekjes 

van jullie secret lovers (K3)