Jins

Allerliefste Jins,

Goed nieuws! Eindelijk kunnen we terug van start gaan! Wij hebben hier zo hard naar uitgekeken en we hopen jullie ook! 

Elke week, na de inschrijvingen, komt de activiteit van de komende zaterdag hierop te staan. Vergeet zeker niet elke week in te schrijven via de link die jullie in jullie mailbox krijgen. 

Zaterdag 6 februari @ lokaal 19:00-21:30

Eindelijk mogen we weer in het echt samenkomen!! En wij kijken er enorm naar uit! We spelen vandaag het enige echte MOL-spel! Wie zal de valsspeler van de avond zijn? Zal ze iedereen kunnen misleiden? Of wordt de valsspeler ontmaskerd? Spannend!!! Kleed jullie warm aan want de vergadering is buiten.

Zaterdag 13 februari @ lokaal 19:00-21:30

Beste Jins, in deze koude dagen maken we het zelf wat warmer: fakkeltocht-battle! Strijd met je team naar de overwinning en bereik als eerste het eindpunt MAAR, als jullie fakkel uitgaat is het game-over...

Zaterdag 20 februari @ lokaal 19:00-21:30

'Ich bin so schön Ich bin so doll Ich bin der Anton aus Tirol' Nu we deze krokusvakantie de après-ski sfeer niet kunnen gaan opsnuiven in de bergen brengen we de après-ski naar hier! Trek allemaal jullie leukste après-ski outfit aan en we maken er een groots feestje van!

Zaterdag 27 februari 19:00-21:00 - GEEN VERGADERING, WEL FLYEREN!

Vandaag helaas geen vergadering want de wijn en cava ten voordele van ons buitenlands kamp wordt vandaag uitgedeeld! Er kan besteld worden tot en met zondag 21 februari (middernacht). Wij verwachten jullie wel om 18u30 om flyers op te halen voor de ontbijtmanden (zie Facebook) :))

Zaterdag 6 maart @ lokaal 19u tot 21u30

Deze zaterdag spelen we LEVENSWEG in ‘t echt!! Jullie worden van 19u tot 21u30 aan het lokaal verwacht! Afsluiten doen we rond een gezellig vuur en dan brainstormen we al is over het kamp van Stad Herentals in de paasvakantie xxx

Zaterdag 13 maart

Geen vergadering.

Zaterdag 20 maart @ lokaal 19u tot 21u30

Lieve Jins, smeer jullie stembanden al maar in en schud jullie heupen al maar los want deze zaterdag doen we Swingpaleis!!!

Zaterdag 27 maart 19u tot 21u30


Veel groetjes,

Marthe, Laura en Sarah