Maandplanning - Jins

Hellow Jinzzz! 

We zijn het jaar al goed gestart met een bangelijke leefweek en deze wordt gevolgd door een hele hoop leuke activiteiten! 

ZATERDAG 23 september 19u00-21u30: STADSPEL @Boekelheem Onze-Lieve-Vrouwe-Olen MET DE FIETS 

We hebben een geweldige jaar voor de boeg vol avontuur en spanning, en we beginnen met een knaller! We trekken onze stoute schoenen aan en gaan op ontdekkingstocht in het het geweldige Onze-Lieve-Vrouwe-Olen, of met andere woorden 'Gladiolen-Olen' tijdens een geweldig stadsspel. Bereid je voor op raadsels, uitdagingen en een flinke dosis teamwork! Vergeet zeker jullie fiets niet om op avontuur te gaan! 

ZATERDAG 30 september 19u00-21u30: BRAINSTORM KAMP @Lokaal  

Vandaag is het aan jullie! Zoals jullie weten verwachten wij als leiding een heleboel leuke ideeën voor onze kampbestemming komende zomer. Verdeel jullie in groepjes, of alleen mag ook altijd, en maak een mooie presentatie om ons te overtuigen van jullie idee.

Wat verwachten wij?: 

 • Een bestemming 
 • Mogelijke bezienswaardigheden 
 • Mogelijke activiteiten voor tijdens het kamp 
 • Eventueel prijzen (bv: restaurants, vliegticket, camping) 
 • Leuke weetjes! 
21u30-...: JINBAR  ► JIN ON THE BEACH @ Lokaal 

Vandaag gaat onze eerste jinbar van start! Wij verwachten jullie en al jullie vrienden en kennissen om gezellig iets te komen drinken! Er zal een heerlijke cocktail aanwezig zijn, frisse pintjes en een assortiment aan frisdranken dus voor ieder wat wils. Voor de actievelingen onder ons, zal er ook een activiteit aanwezig zijn maar welke..., dat komen jullie later pas te weten! Het evenement komt snel online en dan... DELEN MAAR!!

ZATERDAG 7 oktober  19u00-21u30: DROPPING @ Lokaal 

Wij hopen dat jullie goed opgewarmd zijn voor een goede en stevige wandeling. Hoe stevig en zwaar zal van jullie team afhangen want een goede camouflage is altijd handig tijdens een dropping. Gezien?? Dan zal het steeds wat zwaarder worden...

Het kan al wel wat kouder en natter worden dus vergeet jullie outfit niet aan te passen aan de weersvoorspellingen! 

ZATERDAG 14 oktober: GEEN VERGADERING

De leiding mag vandaag zelf het klein kind uithangen tijdens een leuk spel maar in de namiddag zullen we ons toch moeten bezighouden met het plannen van het komende scoutsjaar. Wij zien jullie volgende week! 

ZATERDAG 21 oktober  19u00-21u30: WOUTLOPERSKEUKEN + bestemming afkloppen @Lokaal 

Laat die maag maar wat leeg want vandaag is het woutloperskeuken!!! Allee, als jullie tenminste een vuur kunnen aansteken... Tijdens deze vergadering gaan we ook onze bestemming afkloppen en nog enkele dingen bespreken. We koppelen vandaag het nuttige aan het aangename. 

21u30-... JINBAR @Lokaal

Vandaag is het de beurt aan het eerste groepje!! Spannend!!! Nodig al jullie vrienden en kennissen maar uit om gezellig iets te komen drinken! Vanaf het moment dat het evenement online staat: DELEN MAAR!!

VRIJDAG 27 oktober - ZONDAG 29 oktober: VERRASSINGSWEEKEND 

JAJAJA, wij hebben een spannend weekend voor jullie klaar staan!!! Hou deze data zeker vrij en verdere informatie volgt snel via mail! 

ZATERDAG 4 november - ZONDAG 5 november: MOSSELFEESTEN @'t Hof

WERKEN-WERKEN-WERKEN. We zullen eens laten zien dat onze jinzzz kunnen werken. Onze jaarlijkse mosselfeesten staan weer voor de deur dus is het aan jullie om al jullie familie en vrienden uit te nodigen om lekkere mosseltjes (of iets anders) te komen eten. Het evenement zal snel online staan en dan... DELEN MAAR! 

Ahja, niet onbelangrijk: wij verwachten jullie allemaal om te komen werken. De shiften zullen we tijdens een vergadering nog wel verdelen (waarschijnlijk 21 oktober) 

ZATERDAG 11 november  19u00-21u30: QUIZ @Lokaal 

Het school is al even bezig dus is het tijd om al jullie kennis eens te testen. We hopen natuurlijk dat jullie goed hebben opgelet maar wij twijfelen niet aan onze gemotiveerde en slimme jinzzz. Toch niet zo goed opgelet?? Dan hebben jullie nog even tijd om jullie algemene, muziek, sport, ... kennis nog even bij te schaven voordat we aan onze quiz beginnen! 

ZATERDAG 18 november  19u00-21u30: KNUTSELAVOND 

Vandaag is het tijd om jullie eigen idee tot leven te brengen en gaan we knutselen! We gaan jullie knutselwerkjes dan ook verkopen op het wintercafé om een extra centje te verdienen voor ons kamp dus we zullen er maar iets mooi van maken! Jullie mogen gerust zelf al wat rond snuffelen voor leuke items die we kunnen schilderen (vb: servies, kaarsen, ...) en deze mogen jullie zeker meebrengen. Jullie mogen tegen 11 november ook leuke ideeën sturen zodat wij alles eens kunnen bekijken en materiaal kunnen inkopen tegen vandaag. 

21u30-... JINBAR @Lokaal

Vandaag is het de beurt aan groepje nummer 2!! Nodig al jullie vrienden en kennissen maar uit om gezellig iets te komen drinken! Vanaf het moment dat het evenement online staat: DELEN MAAR!!

ZATERDAG 25 november: WINTERCAFÉ @Lokaal

Ons kraampje zullen we maar optijd installeren zodat we jullie kunstwerkjes kunnen tentoonstellen aan het publiek. Het juiste uur en eventueel andere activiteiten zullen we nog communiceren. 

DATA DIE JE ZEKER MOET VRIJHOUDEN !!!!

 • 1 december: Volwassenfuif
 • 16 december: JINBAR
 • 3 januari: Glasophaal 
 • 10 februari: Jinstagram 
 • 23 maart: JINBAR
 • 25 mei: JINBAR

Jullie weten: als er iets is, twijfel niet om ons te contacteren via gsm, Whatsapp of via het mailadres: jins2dekempen@gmail.com

Dikke kussen en knuffels 

XOXO Boardercrossing Bruurs