Maandplanning - Jins

Lieve Lieve Jins,

Het scoutsjaar is officieel begonnen! De leiding heeft er zot veel zin in (jullie sowieso ook!) Hier de planning voor de laatste week van september tot eind oktober.

Speciale verzoekjes zijn ook doorheen het jaar steeds welkom!

4 september – 9 september 2022        LEEFWEEK

Jullie zijn nog aan het nadromen van een prachtig scoutsjaar en hier zijn wij dan. 💭Al helemaal klaar voor het nieuwe scoutsjaar. 💪🏼Samen met jullie gaan wij er een onvergetelijk jaar van maken. Eentje om nooit meer te vergeten. We beginnen dus al met een onvergetelijke week. Ja je leest het goed. WIJ GAAN OP LEEFWEEK WHOOHOOOO!!! 🎉🥳

Wij verwachten jullie zondagavond 4 september vanaf 19.30 aan het lokaal tot vrijdagavond 9 september. Wij eten vrijdagavond nog samen, om zo de week mooi af te sluiten.🤩 Breng alles mee wat je voor die week nodig hebt, naar huis gaan is stom.

17 - 18 september 2022              OVERGANG

Vandaag is het de overgang! Meer info over deze dag vinden jullie ergens anders op de website of in de mail. Opgelet, schrijf jullie tijdig in zodat de Jins voltallig aanwezig zijn.

24 september 2022                       19:00u – 21:30u lokaal               

Neem allemaal jullie stalen ros (helemaal in orde: lichten, remmen,…) mee en kom te weten wat jullie te wachten staat. Haal ook jullie sportieve benen en oriëntatieskills boven want je zal ze nodig hebben.

1 oktober 2022                              19:00u – 21:30u Lakenhal

Het wordt dringend tijd dat we ons nog is laten horen in Hertals City. Stadspel vandaag dus. Smeert die stemmekes al maar want we gaan, na lange tijd, nog is laten zien wie die van den twedde zijn. (Opgelet we spreken rechtstreeks af aan de Lakenhal)

8 oktober 2022                              19:00u – 21:30u lokaal

Wie is de slimste van de groep? Wie niet? Vandaag komen we dit te weten.

15 oktober 2022                            Geen vergadering

Pakt die zakdoeken al maar vandaag gaan jullie een beetje wenen want het is GEEN vergadering! Wij zijn op planningsweekend. Begin al maar aan jullie voorbereiding voor volgende week ;)

22 oktober 2022                            19:00u – 21:30u lokaal

Reis rond de wereld! In de zomer op kamp naar?????

We hopen dat jullie met veel suggesties afkomen. Het is de bedoeling dat jullie allemaal thuis even nadenken over een bestemming. Hou rekening met de afstand, kostprijs, activiteiten, koud/warm… MAAR wij staan voor veel open, dus het is aan jullie om de andere jins te overtuigen voor een land. BE PREPARED!

29 oktober 2022                            19:00u – 21:30u lokaal

Vandaag gaan we griezelen tijdens een echte halloween dropping. Kom verkleed in je origineelste halloween kostuum, doe comfortabel en stevig schoeisel aan. Zijn er ook enkele ouders die kunnen rijden, laat maar weten aan ons?

Looking forward!

Jullie nieuwe, enthousiaste leiding

Kwik, Kwek en Kwak

Moest er iets zijn kunnen jullie ons nog steeds bereiken op het mailadres: jins2dekempen@gmail.com of via social media/ sms/ ...