Jins

Hey chicka’s

YES YES YEEEEESSSSS, de leiding heeft bijna gedaan met blokken duuuuuuussss terug vergaderingen!! We gaan ons weer eens goed amuseren deze maanden. Ben je nieuwsgierig? Twijfel dan vooral niet om verder te lezen.

PS. Maak nog veel reclame voor JINSTAGRAM! Een goede fuif, betekent een leuk kamp met veel activiteiten.

25 januari 2020          GROEPSVERGADERING                   13u30 – 16u   @lokaal

Deze groepsvergadering worden zowel de handjes (sponsering) gemaakt als pleinspelen gespeeld. Dat wil je toch voor geen geld van de wereld missen! Iedereen die een handje heeft betaald wordt gevraagd om zeker te komen, want dit gaat de enige moment zijn waarop ze gemaakt worden. Indien je niet kan komen en wel een handje hebt betaald, gelieve dit te melden aan de groepsleiding. Dan wordt de 25 euro terugbetaald.

1 februari 2020          SURPRISE                   19u – 21u30   @lokaal

Surprise surprise. Kom naar het lokaal en ontdek wat we gaan doen. Als het koud of nat is, kleed jullie warm aan.

8 februari 2020          JINSTAGRAM             om 10u           @ ‘t Hof

De dag waar we allemaal naar toe gewerkt hebben! Joepiee, het is JINSTAGRAM vandaag! Slaap goed de dagen ervoor want we zullen allemaal het hofke afsluiten op zondag om 6u ’s morgens.

15 februari 2020        D’OOPENING             16u – 00u       @lokaal

Ook vandaag gaan we een centje bijverdienen voor ons kamp op D’Oopening van het nieuw lokaal. We bakken hamburgers, maken hotdogs en als dessert poffertjes. Nodig zoveel mogelijk volk uit zodat we uitverkocht geraken.

22 februari 2020        ...                      19u – 21u30   @ lokaal

SUPRISEEEE. Doe zeker warme kleren aan want we zitten buiten! 

28 februari 2020       CANTUSSS                        19u – 21u30   @ lokaal

We gaan, dansen in de zon, baden in het licht, ja we omarmen het leven met een lach op ons gezicht, we horen sameeeeen, in hetzelfde verhaal, en genieten van het leven ALLEMAAAAAAAL!

Warm die stemmetjes al maar op, kom met grote dorst naar het lokaal, vandaag is het CANTUUUUSSSSSSS!! Opgepast het is op een vrijdag!

7 maart 2020             AMAZED                     @ ‘t Hofke

Vandaag geen vergadering want de leiding zit op de tweede bangelijkste fuif vant jaar, AMAZED. In de namiddag is het kinderfuif waar ge kunt mee zingen, dansen, huppelen, springen,… op alle kinderhits vant jaar. Daarna verwachten we jullie allemaal op onze leidingsfuif!! Be there!

Na jinstagram mogen jullie om de leidingsploeg een plezier te doen AMAZED delen, vrienden uitnodigen hiervoor, eventueel VVK verkopen,…

8-13 maart 2020        LEEFWEEK

DE WEEK waar iedereen weer naar heeft uitgekeken!! Jullie worden zondag 8 maart om 20u verwacht in het lokaal. Daarna gaan we ons een hele week amuseren maar jullie leiding gaat ook wel streng zijn dat dat huiswerk gemaakt wordt. Bereid jullie voor op jullie 3 strenge mama’s. Vrijdag om 17u, of als het opgekuist is, mogen jullie terug naar huis.

14 maart 2020           GEEN VERGADERING

Geen vergadering deze zaterdag! Eventjes recupereren van een bangelijke leefweek!

21 maart 2020           …                                 19u – 21u30   @ lokaal

Soon to be announced!

28 maart 2020           HAMBURGERSLAG

We gaan nog iets doen om wat meer geld in kas te hebben voor het bangelijkste kamp ooit. Dus doen we een hamburgerslag.  We gaan dit nog wel goed op voorhand bespreken. Nodig al die bomma’s, bompa’s, moeke’s vake’s, mama’s, papa’s, broers, zussen, neven, nichten, vrienden, vriendinnen, buren poetsvrouwen, tuinmannen, … al maar uit! Hoe meer volk, hoe meer geld in het laadje voor toffe dingen mee te doen op kamp.


Wij gaan op kamp van 1 tot 14 juli!

Vluchtgegevens

HEEN: 1 juli 2020        Rotterdam/Den Haag – Split             17:55 – 19:55

TERUG: 14 juli 2020   Split – Rotterdam/Den Haag             15:25 – 17:35

RUIMBAGAGE: 20 kg

Zijn er ouders die het zien zitten om ons weg te doen naar de luchthaven Rotterdam/Den Haag? Laat maar weten.


Zo toppers, de planning voor de komende maanden!!

Wij gaan blij zijn jullie terug te zien en verwachten jullie massaal op de vergaderingen met jullie leuke snoetjes en MINSTENS 3 UNIFORMSTUKKEN!!!

We hopen op een BANGELIJKE fuif, om later een BANGELIJK kamp te hebben!! Maak nog zo veel mogelijk reclame!!

Kusjes van jullie leiding

Lieze en de Liesjes