Jins

Kleed jullie warm aan voor de komende vergaderingen!

Doordat de verbouwing van ons lokaal volop aan de gang is, vragen wij om voorbereid te zijn voor elke weersomstandigheid. Geef als het gaat regenen steeds een regenjas mee want in de meeste gevallen kunnen wij niet schuilen voor de regen. Ook een dikke jas voor de koudere dagen is aan te raden. Wij proberen ons zoveel mogelijk te behelpen met de middelen die we momenteel ter beschikking hebben maar het warm en droog aankleden van jullie dochter(s) kan hierbij al veel helpen.

Tegen het begin van volgend scoutsjaar hopen wij jullie te verwelkomen in ons prachtig nieuw lokaal.

Stevige scoutspol
De leidingsploeg van den twedde


Aan onze liefste vriendinnen

De laatste maanden van het schooljaar komen eraan dus bij deze ook onze laatste planning. Voordat jullie al triestig uit het raam naar de regen gaan kijken, is er ook nog goed nieuws want ons kamp komt eindelijk dichterbij!

13 april       19u-21u30 @lokaal

We hebben ons al een tijdje niet meer laten zien in het bruisende Herentals city. Tijd dus om daar vandaag verandering in te brengen!

20 april       GEEN VERGADERING

Helaas paashaas, geen vergadering vandaag want maandag is het groepsuitstap!! Kijken jullie er ook naar uit om verstoppertje te spelen in het sprookjesbos?

27 april       19u-21u30 @kruisberg

Vandaag is het ook kampbabbel! Wat gaan we daar nu eigenlijk uitsteken in Bulgarije? Dat komen jullie vandaag te weten! Uur en locatie volgt nog.

We hebben het al zo vaak gezegd maar eindelijk is het dan zo ver: ons MOL SPEL! Haal jullie beste mol tactieken boven, maak jezelf verdacht of net niet maar ga er vooral kei hard voor! We meeten aan de kruisberg, kleine molletjes. Misschien zit hier al een tip in verborgen, of net niet: https://www.youtube.com/watch?v=wGmCAZDuz2A

4 mei      19u-21u30 @Nete

Jullie zijn oud, wij zijn oud dus tijd voor oude spelletjes uit de tijd van toen aan de Nete! Volgens google maps heet deze plek 'de Waterral'. Even voor de duidelijkheid: we bedoelen dus het gras achter het Spaanshof daar. 

11 mei      19u-21u30 @lokaal 

Drrrrropping! Kleed jullie warm aan kindjes en doe goede schoenen aan! Voor de sfeermakers onder ons, zet een petje op!

18 mei      19u-21u30 @lokaal 

Vandaag wordt een specialleke! Het is onze laatste vergadering van het scoutsjaar want daarna moeten wij beginnen blokken, blokken, blokken of werken, werken, werken voor sommigen onder ons. Om in schoonheid te eindigen, gaan we onze plannen nog niet uit de doeken doen, voila.

Op zaterdag 8 juni en 22 juni zijn het groepsvergaderingen! Wees dus allemaal aanwezig en maak ons trots!!

Op zaterdag 22 juni 2019 gaan we om 13.30u tot 16.00u zwemmen in het Netepark Neem zeker een zwemzak mee met een bikini en een handdoek.

Wij rekenen op jullie enthousiasme voor de laatste maanden van het jaar en dan zien we elkaar weer op kamp

Dikke kussen

Jinleiding xxx