Gidsen

Lieve Lieve Gidskes van den tweede,

Goed nieuws! Eindelijk kunnen we terug van start gaan! Wij hebben hier zo hard naar uitgekeken en we hopen jullie ook! We mogen misschien niet met ons allen in 1 team maar dat wil niet zeggen dat we niet tegen elkaar kunnen spelen. 

Elke week, na de inschrijvingen, komt de activiteit van de komende zaterdag hierop te staan. Vergeet zeker niet elke week in te schrijven via de link die jullie in jullie mailbox krijgen. 

Zaterdag 6 februari @ lokaal 19:00-21:30

Wat zijn we blij dat we vanaf zaterdag terug van start kunnen gaan. Leg die computer maar ver weg, trek je gidsenuniform aan en kom naar het lokaal want 2 teams nemen het vandaag tegen elkaar op in een heuse battle der woeste zeeën. Klaar om er volledig tegenaan te gaan? START…

Zaterdag 13 februari @ lokaal 13:30-16:00

Liefste Gidskes, trek uw sneeuw/stapbotinnen aan want de sneeuw gaat er (hopelijk) nog liggen! Wij gaan is piepen in het centrum hoe het daar juist zit! We zien jullie aan het lokaal om 13u30! Tot zaterdag toppers! 

Zaterdag 20 februari @ lokaal van 17u tot 20u

Lieve Gidsen, deze zaterdag een van jullie favoriete activiteiten... eten! Wij verwachten jullie van 17u tot 20u aan het lokaal voor een heerlijke woudloperskeuken! Of gaat er nog een kleine competitie/spel in zitten??? Spannend... Tot zaterdag!

Zaterdag 27 februari @ grote zandparking van de Wijngaard van 14u tot 16u30

Liefste Gidskes, we gaan deze week de bossen van Herentals onveilig maken met een heuse zoektocht. We zien jullie op de grote zandparking van de Wijngaard om 14u! 

Zaterdag 6 maart @ verschillende locaties 19u tot 21u30

Liefste gidskes, smeer die beentjes al maar in want vandaag worden jullie elk apart gedropt door jullie eigen mama of papa, aangezien het nog steeds corona is. :( We verwachten iedereen om 19u op de hieronder aangegeven dropplaats. Let op! Er zijn 2 teams met 2 verschillende droplocaties! 

MAAAARRR het is deze week geen gewone dropping, dat zou te gemakkelijk zijn. Jullie komen het doel van het spel te weten bij aankomst op de dropplaats. Jullie ouders mogen jullie om 21u30 komen halen aan ons lokaal op de Kleerroos (dit kan wat uitlopen aangezien de tijd afhankelijk is van jullie tempo). Tot snel xoxo
Groep 1 (dropplaats = Berkenstraat, Olen centrum): Marieke - Louise - Anna - Martine - Gitte - Cheyenne - Emily - Lita - Ella
Groep 2 (dropplaats = De Heikens, Olen centrum): Britt - Nele - Marie - Rocio - Leni - Julie - Roos - Margaux - Maud

Zaterdag 13 maart

Geen vergadering

Zaterdag 20 maart @ lokaal 19u tot 21u30

Liefste Gidsen Wat zijn wij blij dat jullie weer zo talrijk aanwezig zijn! Deze zaterdag verwachten wij jullie om 19u aan het lokaal met de fiets. Zorg dat je banden zijn opgepompt en je een goed voor- en achterlicht hebt. En oh ja, smeer jullie benen al maar in!

Zaterdag 27 maart 19u tot 21u30


TIP: zorg dat jullie altijd goed warm aangekleed zijn, want we spelen buiten, dus dat kan wel eens wat frisjes worden. Vergeet zeker ook geen regenjas want de kans bestaat dat je wat nat kan worden als het plots begint te regenen. Maar niets waar een echt gidske niet tegen kan natuurlijk!

PS: Indien er nog vragen zijn kunnen jullie ons altijd contacteren via een berichtje. 

Graag willen we jullie vragen om jullie medische fiche in te vullen (up-to-date maken). Via deze link vinden jullie hierover verdere informatie medische-gegevens-van-de-leden. Dit is heel belangrijk om mee op kamp te kunnen gaan dus doe dit tijdig. 

Bye bye honnepons! Hopelijk tot heel snel
DRIE DIKKE SMAKKIES VAN JULLIE LEIDING! XOXO
Stiene, Lotte, Yana en Lies

SCOUTSKAMP ZOMER 2021: Ook wij zijn al begonnen met het kamp van de komende zomer te plannen. Wij gaan op kamp van 4-14 juli!! We laten het zo vroeg mogelijk weten zodat jullie hier rekening mee kunnen houden in de vakantieplanning. Dit jaar niemand die later komt of vroeger vertrekt :)