Joka's

Kleed jullie warm aan voor de komende vergaderingen!

Doordat de verbouwing van ons lokaal volop aan de gang is, vragen wij om voorbereid te zijn voor elke weersomstandigheid. Geef als het gaat regenen steeds een regenjas mee want in de meeste gevallen kunnen wij niet schuilen voor de regen. Ook een dikke jas voor de koudere dagen is aan te raden. Wij proberen ons zoveel mogelijk te behelpen met de middelen die we momenteel ter beschikking hebben maar het warm en droog aankleden van jullie dochter(s) kan hierbij al veel helpen.

Tegen het begin van volgend scoutsjaar hopen wij jullie te verwelkomen in ons prachtig nieuw lokaal.

Stevige scoutspol
De leidingsploeg van den twedde


Allerliefste schatjes van patatjes 

Het is weer tijd voor de allerlaatste maandplanning van dit scoutsjaar. Maar niet getreurd, we hebben nog enkele mega fantastisch leuke activiteiten voor jullie op de planning staan!!! 

Zaterdag 30/03        @lokaal       13:30-16:00

Is het een vliegtuig, is het een vogel, nee dat is het niet. Plopperdeplopperdeplop! Samsonrock, samsonrock alle honden dansen in hun hondenhok,…

Vandaag is het tijd voor het grote studio 100 spel! Kom verkleed in jullie favoriete studio 100 personage.

Zaterdag 6/04           @buspaleis    13:30-16:00

Vandaag spelen we het spel: "Die van ons Maria". Als jullie willen weten wie Maria is zou ik zeker komen!! OPGELET: we spreken voor de verandering af aan het BUSPALEIS. Dit is gelegen tegen over de delhaize. Wij zien jullie daar!

Zaterdag 13/04         @De hut        13:30- 16:00

Zijn jullie sneller dan een haas of trager dan een schildpad of iets daartussen? Smeer jullie beentjes maar goed in want vandaag spelen we de Paas-estafette-race! Ook vandaag is het op verplaatsing en spreken we af aan de hut aan de Nete.

Maandag 22/04        @lokaal

Jaja vandaag is het weereens tijd voor onze jaarlijkse groepsuitstap!!!! Zoals jullie misschien al op de site hebben gelezen gaan we vandaag naar de Efteling, joepieeee! Wij hopen natuurlijk om met veel enthousiaste joka's daarnaartoe te gaan, dus allen aanwezig! Voor meer info over de uren en inschrijvingen zie link/elders op de site
groepsuitstap-paasmaandag 

Zaterdag 27/04        @lokaal         13:30-16:00

We zitten op een onbewoond eiland.... Kamp noord en kamp zuid strijden voor de overwinning.... Wie wint en wordt het sterkste team? Vandaag spelen we Expeditie Jokason!!!

Vrijdag 3/05            @ kruisberg (parking wijngaard)   19:00-21:30      

Per 2 strijden we vandaag voor de overleving. We spelen een BANGELIJK avondspel in thema Hungergames. Allen aanwezig!!

Zondag 12/05       @lokaal      9:30- 11:30

Vandaag verwachten we jullie zondagochtend aan het lokaal met jullie prachtige engelengezichtjes en liefste glimlachjes want we gaan snoepjes verkopen!!! Allemaal aanwezig want de opbrengst wordt gebruikt om veel leuke activiteiten te doen en lekker eten te krijgen op kamp. Dus hoe meer van jullie aanwezig, hoe meer snoepzakjes we kunnen verkopen waardoor we meer leuke dingen kunnen doen en heel veel lekker eten we kunnen eten!!!!

Zaterdag 18/05       @kruisberg       13:30-16:00

Vandaag gaan we nog eens goed ravotten in het bos! Wat we gaan spelen is nog een verrassing, maar het wordt zoals altijd weer een ongetwijfeld leuk spel!

Zaterdag 22/07       @Netepark      13:30-16.00

Vandaag is het de allerlaatste vergadering van ons mega leuke scoutsjaar! We sluiten het jaar af met een leuke namiddag zwemmen met HEEL de gidsen. Jullie hebben hierover normaal een mail gekregen maar hier nog even een lijst met de belangrijke dingen. Wat nemen we zeker mee: zwemkleding die voldoet aan de voorwaarden van het netepark, handdoek en 3 eurootjes. We verwachten jullie om half 2 aan de ingang van het netepark en om 4 uur komen de ouders jullie daar terug halen. We hopen voor deze laatste vergadering zoveel mogelijk joka's aanwezig te zien!!!!!

Zo dat was het dan weer voor dit scoutsjaar! Maar natuurlijk staat ons bangelijke kamp voor de deur. Voor de kampbespreking volgt er later nog meer info. 
We gaan op kamp van 3 tot 10 juli naar Ravels!!! Wij willen natuurlijk weten wie er allemaal meegaat op kamp en daarvoor mogen jullie voor 1 mei een berichtje naar Marthe (0470239690) sturen ter bevestiging!

Lekjes, jullie favoriete leiding

            XOXO Toke (Toko), Marthe (Pluimstaartaapje), Kimia (Conejo) en Lotte (Casarca)