Joka's

Kleed jullie warm aan voor de komende vergaderingen! 

Doordat de verbouwing van ons lokaal volop aan de gang is, vragen wij om voorbereid te zijn voor elke weersomstandigheid. Geef als het gaat regenen steeds een regenjas mee want in de meeste gevallen kunnen wij niet schuilen voor de regen. Ook een dikke jas voor de koudere dagen is aan te raden. Wij proberen ons zoveel mogelijk te behelpen met de middelen die we momenteel ter beschikking hebben maar het warm en droog aankleden van jullie dochter(s) kan hierbij al veel helpen.

Tegen het begin van volgend scoutsjaar hopen wij jullie te verwelkomen in ons prachtig nieuw lokaal. 

Stevige scoutspol

De leidingsploeg van den twedde 


Lieve lieve lieve Joka's 

Het scoutsjaar gaat officieel beginnen en jullie onbekende leiding heeft er super veel zin in! Hier is de planning voor de komende zotte zaterdagen en we hopen jullie snel te zien! 

Zaterdag 14 september (11.00) - Zondag 15 september  (12.00)     @BLOKHUT BRINK

We vliegen het scoutsjaar meteen in met een heel weekend vol plezier en avontuur. Hier komen jullie eindelijk te weten wie jullie mega toffe, plezante en stoere leiding is voor het komende jaar! Hopelijk staan jullie even hard te springen om het nieuwe scoutsjaar te beginnen en maken we er allemaal samen een onvergetelijk weekend maar ook een onvergetelijk jaar van! Wij zien jullie snel, maar voor we het vergeten te vermelden: LEES DE MAIL ZEKER EN VAST GOED NA ZODAT JE NIETS VERGEET MEE TE NEMEN!

Zaterdag 21 september        13.30 - 16.00      @KRUISBERG

Wie kan je vertrouwen en wie niet? Welke joka kan goed liegen? 

Als eerste vergadering komen we te weten hoe de joka's in elkaar zitten en leren we elkaar beter kennen.

DIt gaan we niet doen aan de hand van de gewone kennismakingsspelen maar probeer deze vergadering te achterhalen wie de mol is! 

Zaterdag 28 september        13.30 - 16.00      @LOKAAL 

Kennen jullie de hoofdstad van Spanje? Weten jullie welke ingrediënten er in pannenkoeken zitten? 

Haal die encyclopedieën maar boven en ga Wikipedia nog eens goed af zodat jij de nieuwe joka-quizmaster wordt! 

Zaterdag 5 oktober              13.30 -16.00       @LOKAAL

Smeer die benen maar stevig in want vandaag staat er een supertoffe dropping op de planning! 

Zaterdag 12 oktober            13.30 - 16.00      @LOKAAL

Vandaag komen we te weten welk team het snelste, lenigste en slimste is. We spelen met z'n allen een super toffe estafette! 

Zaterdag 19 oktober            GEEN VERGADERING 

Vandaag is het spijtig genoeg geen vergadering. Jullie leiding is zelf op weekend om van dit jaar, een knaljaar te maken. Wij gaan volop werken aan de voorbereiding om voor jullie maar ook voor de leiding en jullie mama's, papa's, oma's, opa's, tante's, nonkels, honden, katten, .... eigenlijk voor iedereen maar zeker voor jullie er een TOP jaar van te maken! Maar wees niet verdrietig, volgende week zijn we weer van de partij en hopelijk jullie ook! 

Zaterdag 26 oktober            13.30 - 16.00     @LOKAAL 

Vandaag spelen we het grote JOKE STADSPEL! Warm jullie maar goed op en laat zien dat je een echte gids bent! 

Dit is het dan voorlopig voor de maandplanning van september en oktober. Hopelijk hebben jullie er net zoveel zin in als wij. Wij kijken er in ieder geval super hard naar uit om er een GEWELDIG jaar van te maken! 

Kusjes en lekjes van jullie nog onbekende, maar super toffe enthousiaste leiding!