Kabouters

Draag gepaste kledij de komende vergaderingen!

Doordat de verbouwing van ons lokaal volop aan de gang is, vragen wij om voorbereid te zijn voor elke weersomstandigheid. Geef als het gaat regenen steeds een regenjas mee want in de meeste gevallen kunnen wij niet schuilen voor de regen. Ook een dikke jas voor de koudere dagen is aan te raden. Wij proberen ons zoveel mogelijk te behelpen met de middelen die we momenteel ter beschikking hebben maar het warm en droog aankleden van jullie dochter(s) kan hierbij al veel helpen.

Tegen het begin van volgend scoutsjaar hopen wij jullie te verwelkomen in ons prachtig nieuw lokaal.

Stevige scoutspol
De leidingsploeg van den twedde


Liefste kabouters, bij deze de planning voor september en oktober! Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als jullie kersverse leiding!!!!

21 september: 13:30u – 16:00u @

Hoe kunnen we het scoutsjaar starten als we elkaar nog niet voor 100% kennen? Daarom spelen we vandaag kennismakingsspelletjes! Zo kunnen jullie elkaar wat beter leren kennen en misschien nog wat te weten komen over de nieuwe leiding! Spannend!

28 september: 13:30u – 16:00u @lokaal

Vandaag spelen we een heus toeristenspel! Jullie worden verwacht in jullie beste toeristenoutfit (verkleden, joepie!). Wie heeft de meeste kennis over de verschillende landen? We komen het vandaag allemaal te weten!

5 oktober: 13:30u – 16:00u @de hut

Vandaag verwacht jullie liefste leiding jullie aan de hut aan de Nete! Be prepared want we gaan jullie hele leven doorlopen. Vandaag spelen we levensweg!

12 oktober: 13:30u – 16:00u @lokaal

We worden allemaal 60 jaar ouder vandaag en veranderen in echte bomma’s! Jullie mogen naar de gidsen komen in jullie bommaoutfit. We zullen eens ontdekken wie de fitste, slimste, ondeugendste, … bomma is!

19 oktober: GEEN VERGADERING

De leiding is op planningsweekend om voor jullie een zo tof mogelijk jaar in elkaar te steken. Daarom vandaag dus geen vergadering L! Tot volgende week!

26 oktober: 17:00u – 19-30u @kruisberg

OPGELET! De uren van de vergadering zijn anders! Halloween is in aantocht, daarom spelen wij ook een halloweenspel! Jullie worden allemaal verwacht aan de kruisberg, VERKLEED IN HET WIT! Spannend!!!!

Dit was het alweer voor september en oktober, wij hebben er heeeeeeeel veeeeeeel zin in!!!!!! 

Kusjes van jullie leiding,

Akela, Hathi, Bagheera, Mor en Oe