Kabouters

Hey liefste kaboutertjes,

Goed nieuws! Eindelijk kunnen we terug van start gaan! Wij hebben hier zo hard naar uitgekeken en we hopen jullie ook! We mogen misschien niet met ons allen in 1 team maar dat wil niet zeggen dat we niet tegen elkaar kunnen spelen. 

Elke week, na de inschrijvingen, komt de activiteit van de komende zaterdag hierop te staan. Vergeet zeker niet elke week in te schrijven via de link die jullie in jullie mailbox krijgen. 

Zaterdag 6 februari @ grote zandparking aan de Wijngaard 13:30-16:00

We starten met een mega tof, fantastisch, groot spel! Namelijk een REUZE zeeslag. Laat zien dat jouw team de boten van het andere team kan laten zinken door goed samen te werken. We zien jullie zaterdag aan de parking aan de Toeristentoren! Daar zullen wij jullie opwachten. 

Zaterdag 13 februari @ lokaal 13:30-16:00

Klaar voor een nieuw weekend met een bangelijk spel? Je zal je hoofd, kracht en technieken nodig hebben. Want er is een geheim dat ontrafeld moet worden. Kleed je zeker warm aan! En dan zien we jullie aan het lokaal om 13.30u. Tot dan!

Zaterdag 20 februari @ lokaal van 13u30 tot 16u

Hey liefste kabbies! We hebben weer een super leuk spel voor jullie in petto. Haal jullie speurneuzen en mensenkennis al maar boven, want die zul je vandaag goed kunnen gebruiken. Is het een jongen of een meisje? Is de persoon groot, klein, blond,...? Rarara, wie is het? We zien jullie graag verschijnen om 13:30u aan het lokaal om samen de persoon te ontmaskeren. Check zeker nog eens het weerbericht, want de vergadering zal buiten doorgaan! Tot dan!

Zaterdag 27 februari @ lokaal van 13u30 tot 16u

Lieve kabbies Wij vragen ons af wie van jullie het snelst, dapperst en sterkst is. Maak jullie klaar voor de grote olympische spelen der kabbies!

Zaterdag 6 maart @ lokaal 13u30 tot 16u

Lieve Kabbies, begin jullie hersenen maar alvast te trainen, want je zal hard moeten nadenken deze vergadering. Welk team het best samen kan brainstormen zullen we zaterdag ontdekken. Wij hebben er alvast veel zin in :)
Tot dan!

Zaterdag 13 maart

Geen vergadering.

Zaterdag 20 maart @ lokaal 13u30 tot 16u

Liefste Kabbies, geen bubbels meer, joepie!!! Trek goeie schoenen aan en zorg voor een sportieve, warme outfit. Want we gaan veel bewegen vandaag. See you at het lokaal, kusjes, Balou, Bagheera, Raschka, Hathi en Marala

Zaterdag 27 maart 13u30 tot 16u


TIP: zorg dat jullie altijd goed warm aangekleed zijn, want we spelen buiten, dus dat kan wel eens wat frisjes worden. Vergeet zeker ook geen regenjas want de kans bestaat dat je wat nat kan worden als het plots begint te regenen. Maar niets waar een echt gidske niet tegen kan natuurlijk!

PS: Indien er nog vragen zijn kunnen jullie ons altijd contacteren via een berichtje of mailtje. 

Graag willen we jullie vragen om jullie medische fiche in te vullen (up-to-date maken). Via deze link vinden jullie hierover verdere informatie medische-gegevens-van-de-leden. Dit is heel belangrijk om mee op kamp te kunnen gaan dus doe dit tijdig. ​

Een stevige scoutspol en tot snel. Wij hebben er alvast zin in!

Rashka, Balou, Hathi, Bagheera en Marala