Kabouters

Draag gepaste kledij de komende vergaderingen!

Doordat de verbouwing van ons lokaal volop aan de gang is, vragen wij om voorbereid te zijn voor elke weersomstandigheid. Geef als het gaat regenen steeds een regenjas mee want in de meeste gevallen kunnen wij niet schuilen voor de regen. Ook een dikke jas voor de koudere dagen is aan te raden. Wij proberen ons zoveel mogelijk te behelpen met de middelen die we momenteel ter beschikking hebben maar het warm en droog aankleden van jullie dochter(s) kan hierbij al veel helpen.

Tegen het begin van volgend scoutsjaar hopen wij jullie te verwelkomen in ons prachtig nieuw lokaal.

Stevige scoutspol
De leidingsploeg van den twedde


Hey liefste kaboutertjes! Na de studiebreak van jullie leiding zijn we weer helemaal terug om er 2 fantastische maandan van te maken! Hieronder vinden jullie de planning voor februari en maart.

25 januari: 13u30 - 16u @lokaal

De laatste groepsvergadering voor januari is een topper! Kom naar het lokaal om superleuke pleinspelen te spelen met alle andere gidskes!

1 februari: 13u30 - 16u @lokaal

Jullie leiding heeft jullie gemist!! We zijn er weer en we spelen vandaag ganzenbord, joepie! Kom verkleed als jullie favoriete boerderijdier!

8 februari: uur en locatie wordt nog meegedeeld

VERRASSING: Alle info wordt meegedeeld op 1 februari!

15 februari: 13u30 - 16u @lokaal

Benodigdheden voor vandaag: stevige schoenen en een goed oriëntatievermogen.. Jaja je raadt het al, vandaag staat er een heuse dropping op de planning!

BELANGRIJK: Vandaag zijn we heel blij dat we jullie en jullie ouders mogen uitnodigen voor de super plechtige opening van ons spiksplinternieuwe lokaal!!! aaah!!!! geweldig!!!! Na de vergadering zijn jullie welkom voor een kijkje, hapje, drankje, receptietje, muziekje, dansje, babbeltje, ... Alles wat jullie hartje maar wensen kan! Meer info vind je elder op de site.

22 februari: 13u30 - 16u @lokaal

Een beetje een speciale vergadering vandaag, de Jins gaan voor 1 dag leiding zijn van jullie want jullie eigen leiding is bezig met de Pannenkoekenslag! Na de vergadering is iedereen super welkom om een (of veel meer) van de lekkerste pannenkoeken van de Kempen te komen eten, dit allemaal georganiseerd door jullie fantastische leiding. (kleine tip: hoe meer jullie eten, hoe meer centjes wij hebben, hoe leuker het kamp gaat zijn!!)

29 februari - 1 maart: uur wordt nog meegedeeld

JOEPIE SLEEP-IN! Dit wordt de beste nacht van jullie leven :) Wij bezorgen jullie nog een mail met alle praktische informatie over deze fantastisch leuke sleep-in! Wij kunnen al niet wachten! 

7 maart: 15u - 18u @HOF

DANSEN DANSEN DANSEN! Jullie zijn allen welkom in het Hof om te dansen op de nieuwste en bekendste hits. Dit feestgebeuren zal duren van tot 15u-18u . Tot dan!

14 maart: 13u30 - 16u @lokaal

Die nieuwsgierige speurneuzen van jullie zullen vandaag heel goed van pas komen! Breng dat vergrootglas en die goednadenkende hersenen van jullie mee en probeer het mysterie op te lossen, we spelen cluedo! Als je detective kleding/attributen mag je deze altijd aandoen/meebrengen

p.s.: vandaag is er ook een leiding jarig hihi extra lief zijn dus!

21 maart: 13u30 - 16u @KRUISBERG

Jullie worden verwacht aan de kruisberg en dus niet aan het lokaal! Er staat stratego: jungle book editie op de planning! 

28 maart: 13u-30 - 16u @lokaal

Tijd om jullie technieken nog eens wat bij te schaven, kom naar het lokaal en wij leren jullie alle skills die jullie nodig hebben! Tot dan!

Wij kijken er alvast enorm hard naar uit! Kusjes van jullie liefste leiding

Akela, Bagheera, Oe, Hathi en Mor