Kabouters

Draag gepaste kledij de komende vergaderingen!

Doordat de verbouwing van ons lokaal volop aan de gang is, vragen wij om voorbereid te zijn voor elke weersomstandigheid. Geef als het gaat regenen steeds een regenjas mee want in de meeste gevallen kunnen wij niet schuilen voor de regen. Ook een dikke jas voor de koudere dagen is aan te raden. Wij proberen ons zoveel mogelijk te behelpen met de middelen die we momenteel ter beschikking hebben maar het warm en droog aankleden van jullie dochter(s) kan hierbij al veel helpen.

Tegen het begin van volgend scoutsjaar hopen wij jullie te verwelkomen in ons prachtig nieuw lokaal.

Stevige scoutspol
De leidingsploeg van den twedde


Aller aller aller liefste kabbies! 

Met het kamp in het vooruitzicht hebben wij nog wat geweldige activiteiten in petto voor jullie!!!

6 april : @lakenhal 13:30 - 16:00 

Vandaag verwachten we jullie allemaal aan de Lakenhal!! Wie heeft de beste verkooptrucs en kan het meeste snoepszakjes verkopen? Dit zullen we vandaag te weten komen want het is snoepjesverkoop!! De opbrengst gaat naar ons kamp deze zomer dus neem jullie beste verkooppraatjes maar mee!!

13 april: @lakenhal  13:30 - 16:00 

Vandaag doen we wel (ja, echt deze keer) een snoepjesverkoop!!! Daarvoor spreken we ook deze week af aan de Lakenhal (!!!). Trek jullie prachtig scoutsuniform maar aan, poets jullie tanden voor die mooie colgatewitte lach te tonen en haal jullie verkoperstalent maar uit de kast. 

22 april: @lokaal 08:00 - 19:00  GROEPSUITSTAP

WOOEHOOEW het is weer tijd voor onze jaarlijkse groepsuitstap!! Hopelijk gaan jullie massaal aanwezig zijn want we gaan naar de Efteling!! Meer info vind je elders op de site onder 'activiteiten'. 

27 april : @lokaal 13:30 - 16:00 

Wat is sjorren? Kan jij mijn veters binden? Hoe moet dat ?? Na vandaag zullen we die vragen niet meer horen want vandaag leren we jullie sjorren en de stevigste knopen leggen op de techniekenvergadering!! 

4-5 mei: @Brink   KAWELLENWEEKEND (zaterdag 10u tot zondag 11u) 

Ook dit jaar gaan de kabouters weer mee op kawellenweekend! Deze keer gaat het door op de Brink!

Meer info over inschrijving, benodigdheden en meer volgt!! --> via mail, als je nog geen mail hebt gehad stuur je maar een mailtje of een berichtje naar Kaa (Nina) 

11 mei: @lokaal 13:30 - 16:00 + KAMPBABBEL

Shhht!!! Wij zeggen niets!! Geheim!! Wij zwijgen! Want wat we vandaag gaan doen is nog een grote verrassing!!

!!! Na de vergadering hebben we kampbabbel!! Neem jullie mama's en papa's maar mee want hier kom je alle belangrijke informatie over het kamp te weten. Probeer dus zeker aanwezig te zijn!

18 mei: @kruisberg 13:30 - 16:00

We sluiten de kaboutervergaderingen af met nog een bangelijk laatste bosspel! We spreken af aan de parking van het Kruisberg.

8 juni: @lokaal 13:30 - 16:00

Jullie leiding is hard aan het studeren dus het is weer tijd voor een geweldigleuke groepsvergadering!!! 

22 juni 2019       13.30u - 16.00u          @Netepark 

Joehoe ! Nog eens een groepsvergadering. We spreken af aan het Netepark, want we gaan zwemmen! Neem zeker een zwemzak mee met een bikini en een handdoek.

Puntje van algemeen belang: wij gaan op kamp van  woe3 tot woe10 juli in Ravels!  

Tot dan, jullie leiding 

Baloe, Kaa, Bagheera, Rikki-tiki-tavi en Akela