Maandplanning - Kabouters

Liefste Kabbies

Voor wie al heel nieuwsgierig is naar het begin van dit nu al zalige scoutsjaar, is hier de planning van oktober. Hopelijk komen jullie massaal naar de activiteiten, want wij hebben er alvast kei veel zin in! PS: het wordt steeds kouder, trek dus zeker genoeg warme kleren aan en neem een regenjasje mee, als dat nodig zou zijn! PS 2.0: mochten er vragen/opmerkingen zijn, jullie kunnen ons contacteren via: kabouters2dekempen@gmail.com

24 September Jungle book tocht 13u30-16:00 @lokaal

Nu jullie weten wie jullie oh zo lieve leiding is, zijn we allemaal klaar om in het scoutsjaar te vliegen. Maar wie is nu wie? Kom deze zaterdag naar het lokaal om te ontdekken wie Mang, Marala, Baloe, Ikki, Chill of Rikki Tikki Tavi is.

1 Oktober Levensweg 13u30-16:00 @lokaal

Wie heeft er hier een ezeltje dat geld kakt? Of denkte gij dat het geld op mijne rug groeit? Als jullie ouders dit nog nooit gezegd hebben tegen jullie, gaan ze dat zeker ooit nog doen. Maar geen paniek, kom mee Levensweg spelen en verzegel nu al je salaris, het aantal baby’s dat je zal krijgen en de job van je dromen.

8 Oktober verkeersbordenspel 13:30-16:00 @lokaal

KNAL BATS BOEM! Mang hare snelle waggie is kapot, omdat ze de verkeersborden niet kon lezen en nu is ze tegen Ikki en Chill gereden. Nog een probleem: Rikki is nog met haar koekedoos naar Berlijn aan het cruisen en seffens rijdt die ook nog tegen Baloe of Marala en is heel de leidingsploeg in panne gevallen. Kom snel naar het lokaal om alle verkeersborden weer te verzamelen zodat de leiding weer veilig met hun autootjes kunnen racen.

15 oktober

geen vergadering :(( Vandaag plannen we helaas geen vergadering. De leiding is druk bezig met plannen, plannen en nog eens plannen. Plan dus zelf zeker iets voor deze leuke plandag.

22 Oktober Go 4 13u30-16:00 @lokaal

Vandaag is er een beetje nostalgie voor de leiding. We gaan dit coole ketnetprogramma waar jullie leiding altijd naar keek in het echt spelen. Trek je stoerste outfit aan, ga nog ne keer sporten en zorg ervoor dat je klaar bent om de strijd aan te gaan tegen het rivaliserende team!

29 Oktober Halloweenspel 13u30-16:00 @toeristentoren

AAAAHHHHH! Er komt een mummie uit de kast gekropen, we schrikken ons dood en krijsen met z’n allen… Vandaag gaan we samen griezelen in het bos. Kom allemaal verkleed als je favoriete halloweenpersonage en ontdek welk cool bosspel wij voor jullie in petto hebben.

Dit was het dan alweer voor de maand oktober. Hopelijk hebben jullie er al net zo veel zin in als wij!

Dikke kussen Marala, Ikki, Baloe, Mang, Chill, Rikki tikki tavi