Maandplanning - Kabouters

Hey kaboutertjes, het waren al bangelijke scoutsmaanden met jullie! Hieronder vinden jullie wat we de volgende maanden allemaal gaan uitspoken. Wij hebben er super veel zin in, hopelijk jullie ook!

4-5 november @’t hof 

Vandaag is het geen vergadering. Als jullie ons te hard missen, kom dan zeker mosseltjes of iets van onze andere opties eten in het hof. We zien jullie daar!

Bestellen kan tot 31 oktober via deze link: https://forms.gle/kWCKQ8PnVP5DY5Vy9

11 november @lokaal 13:30-16:00

Smeer jullie beentjes vandaag maar goed in! We spelen namelijk de olympische spelen. Wie o wie gaat er naar huis met een medaille? Kom allemaal massaal naar het lokaal om jullie zelf te bewijzen. 

18 november @bankjes Gareelmakersstraat 13:30-16:00 @vossenberg 

Zijn de kabouters dit jaar flink genoeg geweest, zodat de Sint ze kan belonen met veel snoepjes? Of krijgen ze toch nog de roe? Dat komen we deze vergadering te weten, want we gaan kijken naar de aankomst van de Sint! 

Jullie mogen jullie kabouter komen halen aan de vossenberg, waar de stoet eindigt. Vergeet allemaal jullie fluhesje niet!

25 november @lokaal 13:30-16:00

Vandaag gaan we gezellig spelletjes spelen in het lokaal. Wie is de beste detective bij Cluedo en wie is het snelst bij Jungle Speed? We maken het plezant met een hapje en een drankje dus allemaal naar het lokaal komen is de boodschap. 

Het is vandaag ook wintercafé dus kom allemaal zeker genieten van het lekkere eten en neem jullie mama en papa mee voor een jeneverke! 

2 december @lokaal 13:30-16:00

Kwaak kwaak! Wie is er de beste gans van de kabouters? Dat kom je vandaag te weten want we spelen levend ganzenbord!

8 december @lokaal 13:30-16:00

Het is nooit te vroeg om kerst te vieren. Daarom gaan we vandaag kerstkoekjes versieren!

16 december @lokaal 13:30-16:00

Vandaag is het de laatste vergadering van het jaar. Dat laten we niet zomaar aan ons voorbijgaan. We doen kerstfeestje!!! De leiding zorgt voor de feestelijke aankleding en de nodige snacks, het enige wat jullie moeten meebrengen is een cadeautje van maximum 5 euro of een zelfgemaakt cadeautje. 

23 december - 30 december - 13 januari - 27 januari 

Deze zaterdagen is het geen vergadering want jullie leiding is hard aan het studeren voor hun examens. We gaan jullie super hard missen :(

6 januari - 20 januari

6 en 20 januari is het groepsvergadering. Kom hier allemaal de kabouters vertegenwoordigen! 

Kusjes 

Baloe, Rikki, Akela en Tabaqui

Kleine mededeling aan de ouders: Ook bij slecht weer (regen, sneeuw, etc.) staan wij buiten! Zorg ervoor dat je dochter de gepaste kledij draagt/bij heeft! Beter een laagje te veel dan een laagje te weinig! Geef je dochter ook een (al dan niet gevulde) drinkfles mee! 

Ps: Hebben jullie nog vragen of opmerkingen? Dan kan je ons  contacteren via ons mailadres: kabouters2dekempen@gmail.com of via whatsapp.