Kabouters

Hey liefste kaboutertjes!

Na de studiebreak van jullie leiding zijn we weer helemaal terug om er 2 fantastische maanden van te maken! Hieronder vinden jullie de planning voor februari en maart.

1 februari: 13u30 - 16u @lokaal

Jullie leiding heeft jullie gemist!! We zijn er weer en we spelen vandaag ganzenbord, joepie! Kom verkleed als jullie favoriete boerderijdier!

8 februari: 13u30 - 16u @KRUISBERG

Jullie worden verwacht aan de kruisberg en dus niet aan het lokaal! Er staat stratego: jungle book editie op de planning! 

15 februari: 13u30 - 16u @lokaal

Benodigdheden voor vandaag: stevige schoenen en een goed oriëntatievermogen.. Jaja je raadt het al, vandaag staat er een heuse dropping op de planning!

BELANGRIJK: Vandaag zijn we heel blij dat we jullie en jullie ouders mogen uitnodigen voor de super plechtige opening van ons spiksplinternieuwe lokaal!!! Aaah!!!! Geweldig!!!! Na de vergadering zijn jullie welkom voor een kijkje, hapje, drankje, receptietje, muziekje, dansje, babbeltje, ... alles wat jullie hartje maar wensen kan! Meer info vind je elders op de site.

22 februari: 13u30 - 16u @lokaal

Een beetje een speciale vergadering vandaag, de Jins gaan voor 1 dag leiding zijn van jullie want jullie eigen leiding is bezig met de Pannenkoekenslag! Voor of na de vergadering is iedereen super welkom om een (of veel meer) van de lekkerste pannenkoeken van de Kempen te komen eten, dit allemaal georganiseerd door jullie fantastische leiding. (kleine tip: hoe meer jullie eten, hoe meer centjes wij hebben, hoe leuker het kamp gaat zijn!!)

29 februari - 1 maart: uur wordt nog meegedeeld

JOEPIE SLEEP-IN! Dit wordt de beste nacht van jullie leven :) Wij bezorgen jullie nog een mail met alle praktische informatie over deze fantastisch leuke sleep-in! Wij kunnen al niet wachten! 

7 maart: 15u - 18u @'t HOF

DANSEN DANSEN DANSEN! Jullie zijn allen welkom in 't Hof om te dansen op de nieuwste en bekendste hits. Dit feestgebeuren zal duren van tot 15u-18u . Tot dan!

14 maart: 13u30 - 16u @lokaal

Er heerst een gevaarlijke ziekte rond het lokaal van Gidsen 2de Kempen! :o Wie kan het geneesmiddel te pakken krijgen? 

p.s.: vandaag is er ook een leiding jarig hihi extra lief zijn dus!

21 maart: 13u30 - 16:30 @Kruisberg

Opgelet: vandaag is het aan de kruisberg te doen en ook een half uurtje langer, dus tot 16u30!

Wat we exact gaan doen blijft nog een verrassing ;) 

28 maart: 13u-30 - 16u @lokaal

Tijd om jullie technieken nog eens wat bij te schaven, kom naar het lokaal en wij leren jullie alle skills die jullie nodig hebben! Tot dan!

Wij kijken er alvast enorm hard naar uit! Kusjes van jullie liefste leiding

Akela, Bagheera, Oe, Hathi en Mor